Ilyen rettentő állapotba kerülnek a jóravaló emberek a Szigeten

"Délután három óra múlt, amikor beléptünk a K-hídon és elindultunk szálláshelyet keresni. Egy hosszú pázsiton gyalogoltunk, balra tőlem egy már négy lábon álló kislány hányta le a friss füvet. Odaszagoltam, de nem tűnt jó trágyának."

Az a helyzet, hogy két barátunk miden nap kimegy a Szigetre, ahol blogot vezetnek nekünk balfékeknek, akik nem megyünk ki. Ez itt az első posztjuk, amit csak azért teszek ki, hogy mindenki lássa, mit művelnek az ember agyával a nem is akarom tudni, hogy milyen anyagok. Fantasztikus élmény, amikor a szöveg néha érthetőbe vált! VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!

Pattog a pöttyös gumilabda

"Délután három óra múlt, amikor beléptünk a K-hídon és elindultunk szálláshelyet keresni.

Egy hosszú pázsiton gyalogoltunk, balra tőlem egy -már négy lábon álló- kislány hányta le a friss füvet. Odaszagoltam, de nem tűnt jó trágyának."

Így kezdi izgalmas beszámolóját a háromszög farkú malacka, aki most megjelenő könyvéből közöl részleteket a haverokkal Szigeten töltött csapatásról.


A képen elöl Oszi, mögötte Kakadu és Malacka (via nyugat.hu)

Malacka saját elmondása szerint büszke hipster és csak a haverjai miatt jött ide, ránézésre szar az egész. Oszi-oroszlán Ausztráliából az Ozorára indult de már a Szigetre érkezett meg. Egy szörfdeszka, több csomag koton, és egy pánsíp van nála. Kakadu meghal a bulizásért, ha nem lenne kirekesztő, páwának tartaná magát. Kedvencei, Celvin Harris és Deadmau, miatt tutira vette, hogy itt lesz.

Advertisement

Az első napjuk rövid volt, de ennek ellenére "tartogatott" "izgalmakat".

KAKADU:

"ÓRIÁSI, VÁGOD?!?! Megjöttünk a Szigettyúra és rögtön rakat csajok mindenütt. Malacító akkora állat, majdnem fogta magát és más vacsoráját kezdte el felzabálni. Nyomtunk egy bacardi-vödröt, pár Red Bull-páleszt és körbenéztünk, három perccel később máris bikinis csajokkal öntjük egymás csőrébe a vodkát, van még valahol illyen??? KA-KA-KA-KA. Remélem lesz holnap valami jobb szám is."

Advertisement

OSZI:

"Ahogy este felgyulladtak a lampionok én egészen beleolvadtam a forrón remegő fák égbe érő táncába. A cöxpon ambientnél nagyon szép lelkekkel egyesültem. Találtam két puha katicabogárba bújt üstököst, jó érzés osztozni a barátaimmal a szabad ég csillagaiban. A barátaimról jut eszembe, valahol elhagytuk metál Mackót, megint valami aggresszív társasággal keveredik, mikor nő már be a feje lágya :("

Advertisement


Ha valaki látta, írjon!

MALACKA:

"Lukács Laci bazmeg egy kendőben, úgy áll ott, mint azok az idős pöcsök, akikről 20 éve megvetéssel énekelt. Nyilván kezd kifulladni évtizedek monoton Motörhead koppintása, de ilyenkor illene meghalni tiszteletteljesen a picsába, ahelyett, hogy kétségbeesett hadjáratot indítana a világ ellen, ahol mindenki ellenség. Faszomat beléd bazmeg! Aztán jött egy együttes, amelyik negyvenévesen Stifler mamája poénokkal köti össze a számait, lobogó tűzben hirdeti a FUCK-ot, és szól be Justin Biebernek. Lejátszották a legnagyobb rádió-gimi-slágereket, ezekkel a legdurvább, amit ki tudtak hozni a közönségből a finomra kilúgozott számaikkal a rém durva ugrálás volt. Profin szóltak, tudták, például, hogy hol járnak, de - nem meglepő módon - inkább volt érdektelen, mint akár rossz. Muszáj volt betenni egy dobszólót is, hiszen ők tényleg akkora Zenészek. Az a csávó, aki MTV-s realitykből élt meg feltettetett tizennégy cint és ütött egyet. Másutt a legunalmasabb tavalyi klubslágerek bömböltek mindenhonnét és drága az egész. Hétfő: 2,2/10."